L'obrador situat al carrer Gran de Sant Andreu va aconseguir una fita notable durant la campanya nadalenca anterior, quan van sortir de les seves neveres prop de 1.500 safates de canelons. Això equival a més de 9.000 unitats elaborades completament a mà, sense fer servir conservants ni additius.
“"El que més ens demanen, i amb molta diferència, són els canelons. La gent vol menjar bé i no complicar-se la vida a la cuina."
L'èxit es basa en la qualitat i la varietat, oferint tres opcions estrella: els clàssics de tres carns (vedella, pollastre i porc), els de pollastre amb ceba caramel·litzada i formatge de cabra, i la "joia de la corona", els de rostit amb crema de tòfona. Aquests últims van ser dels més venuts l'any passat i es poden encarregar a través de WhatsApp (649 23 52 25) o directament a la botiga.
Més enllà dels canelons, Carn + Carn ofereix altres plats preparats que triomfen, com els cochinillos cuinats a baixa temperatura (entre 72 i 74 °C durant 13 hores), dels quals 48 de 50 es van vendre ja preparats l'any passat. També destaquen els pollastres de pagès farcits i els rostits de vedella.




