La carnisseria de Sant Andreu que ven 9.000 canelons de Nadal fets a mà

Carn + Carn, al carrer Gran, es consolida com un referent de la cuina tradicional catalana per a les festes, superant les 1.500 safates venudes.

Safates de canelons artesanals preparats per a la venda en una carnisseria de barri.

Safates de canelons artesanals preparats per a la venda en una carnisseria de barri.

La carnisseria Carn + Carn de Sant Andreu, liderada per José Íñiguez, es prepara per a la campanya de Nadal després de vendre prop de 9.000 canelons artesanals l'any passat per facilitar els àpats festius.

L'obrador situat al carrer Gran de Sant Andreu va aconseguir una fita notable durant la campanya nadalenca anterior, quan van sortir de les seves neveres prop de 1.500 safates de canelons. Això equival a més de 9.000 unitats elaborades completament a mà, sense fer servir conservants ni additius.

"El que més ens demanen, i amb molta diferència, són els canelons. La gent vol menjar bé i no complicar-se la vida a la cuina."

José Íñiguez · Responsable de Carn + Carn
L'èxit es basa en la qualitat i la varietat, oferint tres opcions estrella: els clàssics de tres carns (vedella, pollastre i porc), els de pollastre amb ceba caramel·litzada i formatge de cabra, i la "joia de la corona", els de rostit amb crema de tòfona. Aquests últims van ser dels més venuts l'any passat i es poden encarregar a través de WhatsApp (649 23 52 25) o directament a la botiga.
Més enllà dels canelons, Carn + Carn ofereix altres plats preparats que triomfen, com els cochinillos cuinats a baixa temperatura (entre 72 i 74 °C durant 13 hores), dels quals 48 de 50 es van vendre ja preparats l'any passat. També destaquen els pollastres de pagès farcits i els rostits de vedella.
Comparteix: